torsdag, april 07, 2005

1 är mer än 31...

Mitt liv har det sensate året varit extremt händelserikt, åtminstone med mina mått mätt. Jag har flyttat 80 mil, köpt ny bil, bytt jobb, blivit pappa och ska till att bygga hus.

Av dessa saker är det naturligtvis pappa-händelsen som är den största. Den 27 februari skyndade vår underbara dotter till världen. Hon heter Alicia och, med risk att inte vara helt objektiv, hon är den absolut vackraste och mest magnifika varelsen i hela universum. Med all säkerhet är det så alla föräldrar känner för sina barn. Jag kan lätt fördriva timmar med att bara sitta och titta på henne och att byta blöjor på henne känns som ett hedersuppdrag som jag med obeskrivlig iver tar mig an.

Men inte nog med Alicia, jag har även blivit "plastpappa" till världens bästa "plastbarn", Victor och Linn. De fyller snart 6 respektive 5 och trots att de "bara" funnits i mitt liv i två år känns det som om de alltid funnits där.

Den person som binder oss alla samman är min klippa i här i livet, min fantastiska sambo fru Sandra. Det var/är hennes vackra bruna ögon som startade alltihop för snart 2 år sedan (vi firar 4 halvår den 18:e april).

Så trots att de det bitvis varit nog så turbulent har det senaste året varit de bästa i mitt liv, hittills...

Etiketter:

0 Kommentar(er):

Skriv en kommentar

<< Hem

tidigare inlägg