eforus

varför?

Det sägs att eforus även lyssnar till namnet Andreas. Dock har detta aldrig kunnat bevisas, många har försökt, alla har varit snubblande nära, men ingen har lyckats...

Varför eforus? Näst intill en olyckhändelse, behövde ett 'alias' att använda på nätet och blädrade lite i en ordbok och av någon outgrundlig anledning fastnade jag för Eforus.

Enligt Bonniers Lexikon 23 Ordbok (s116)

eforus (före 1958) titel för biskop i hans egenskap av uppsyningsman över stiftets läroverk || best. sg.=;pl eforer [-o:r-]

gillar?

Musik av varierande slag. Det finns mycket bra svensk musik, både nytt och gammalt. Ett par favoriter ur CD-högarna är Bo Kaspers Orkester och Tom Petty and the Heartbreakers.

Gillar sport i allmänehet. Spelar gärna innebandy, fotboll, badminton och golf. Tränar även lite andra muskler då och då. Annars tillbringar jag gärna tid med nära och kära, ibland även med annat löst folk... älskar film, helst på bio men hemmabion funkar också.

Tycker om vackra ting (speciellt Sandras vackra ögon), inredning, design och vackert väder.

här är jag! var är du?

Kika in på frappr.com och kika var man hittar eforus och kanske markera var du finns.

eforus.se

Denna sida finns för att eforus ska ha någonstans där han får bestämma allt... Teknik som används är PHP, HTML, CSS och lite javascript.

blogg

Blogg-delen av denna sida använder sig av Blogger.

cookies?!

Google Analytics används för besöksstatistik och därmed används cookies för att spåra statistik om besökare. Om du vill veta mer om vilken information som används så kan du läsa mer här.

reklam?!

Det finns endel textannonser från google på denna plats. De eventuella pengar som dessa inbringar går till att täcka kostnaderna för domänen samt hyran för webhotellet. Om det mot all förmodan skulle bli något över kommer de pengarna att skänkas till barncancerfonden.

Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS! Blogger logo

...milstolpar

Januari 1973
eforus ser ljuset på BB
Sommaren 1979
eforus påbörjar sin framgångsrika fotbollskarriär
Hösten 1994
eforus börjar plugga vid Luleå Tekniska Universitet
Hösten 1997
eforus flyttar 150 mil söderut
Hösten 2004
eforus flyttar 75 mil norrut
Februari 2005
eforus blir pappa!
Juni 2005
eforus gifter sig med sin älskade!
Juni 2006
eforus med familj flyttar in i nya huset!