torsdag, november 17, 2005

Vad är sanningen...

Ekot rapporterade idag: Irakier hävdar att de torterats med lejon. Hakade upp mig lite på hur USA:s försvarsminister Donald Rumsfeld kommenterade det hela.

USA:s försvarsminister Donald Rumsfeld säger dock att han finner anklagelserna om lejonen som ganska långsökta. ? Vi undersöker allt. Kom ihåg att vi har hittat dokument. Jag tror det var i Manchester, som visar att terroristerna tränas i att ljuga om hur de behandlas och de gör det ständigt och det fungerar alltid, säger Rumsfeld.

Okej, han har säkert rätt, de tränas säkerligen att "ljuga om hur de behandlas" och visst kan just denna Lejon-händelse låta lite långsökt. Men, den kan ju fortfarande vara sann och jag är relativt säker på att Donald Rumsfeld tränas i att bortförklara/ljuga om just sådana här anklagelser/händelser.

Så vem ska man tro på, vem ljuger?

Etiketter:

0 Kommentar(er):

Skriv en kommentar

<< Hem

tidigare inlägg